masterclasses

Informatie over de masterclasses

Naam

 


Djai van Nieuwenhovenbecome a sourcing King (or Queen )

masterclass door Djai van Nieuwenhoven

14 April 2020 van 19.00 tot 21.00 uur

ook schaarse kandidaten kan je blij maken met een mooie werkgever

Als weinig mensen actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, kan je als recruiter niet meer om sourcing heen. Deze actieve recruitmentstrategie vraagt veel van recruiters en is zoveel meer dan berichtjes via LinkedIn. Sourcingexpert Djai van Nieuwenhoven neemt je mee in de manier waarop hij een groot project voor werving van software engineers heeft opgebouwd en deelt zijn sourcinggeheimen.


Hussain Al-Juburiselecteren zonder vooroordelen

masterclass door Hussain Al-Juburi

26 Mei 2020 van 19.00 tot 21.00 uur

talent herkennen vanuit een ander invalshoek

Discriminatie bij recruitment komt voor, soms bewust, veel vaker gebeurt dit heel subtiel en onbewust. Terwijl jij als expert eigenlijk maar één ding wil: de beste vrouw of man voor de job! Hussain Al-Juburi, Adviseur Diversiteit en Inclusie bij de overheid, geeft je inzicht in hoe je zorgt voor een eerlijk recruitmentproces waarbij iedere kandidaat gelijke kansen krijgt. Hij neemt je mee in de voordelen van een diverse, inclusieve organisatie en geeft je inzicht in hoe stereotypen en vooroordelen ons beïnvloeden tijdens ons werk.


Floor Nobels

iedereen kan jouw ambassadeur zijn

masterclass door Floor Nobels

23 Juni 2020 van 19.00 tot 21.00 uur

vacatures invullen is nog nooit zo makkelijk geweest

Recruitment draait om verleiden, in beweging krijgen en overtuigen. Als je hier succesvol in wil zijn moet je als recruiter begrijpen aan welke knoppen je moet draaien. Floor Nobels ‘learned it the hard way’ in China. Ze werft de meest moeilijke doelgroepen zoals developers en accountants en weet als geen ander hoe je een doeltreffende wervingscampagne opzet. Floor zet altijd als eerste het leukste, beste en snelste wervingskanaal in: referral recruitment. Met haar ervaring krijgt ze managers en medewerkers in beweging en vult ze tenminste 40% van de vacatures in via het eigen netwerk. Met een tomeloos enthousiasme neemt Floor je mee op haar ontdekkingsreis en deelt zij haar recruitmentlessen.


de perfecte vacaturetekst Nicol Tadema

masterclass door Nicol Tadema

8 september 2020 van 19.00 tot 21.00 uur

traint, enthousiasmeert, spreekt en schrijft over arbeidsmarktcommunicatie

Ondanks alle innovatie en aandacht voor sourcing, valt nog steeds veel te zeggen voor een sterke vacaturetekst. Een vacaturetekst is jouw visitekaartje, waarin je employer brand, jobmarketing en selectieprofiel samen komen. Nicol Tadema, tekstgoeroe en oprichter van Voor Tekst, geeft je in deze twee uur durende masterclass een schat aan tips & tricks. Inzichten die je direct kunt inzetten voor het schrijven van een wervende tekst die selecteert en voldoet aan alle wet- en regelgeving. En natuurlijk besteedt ze daarbij ook aandacht aan Google For Jobs.


Arjan Elberswat jij nog niet wist over online conversie

masterclass door Arjan Elbers

3 november 2020 van 19.00 tot 21.00 uur

nieuwsgierig naar menselijk gedrag en fulltime online recruitment vakidioot

Als je praat over of googelt naar online recruitment dan kom je al snel uit bij de naam Arjan Elbers. Als Managing Director van e-commerce bedrijf Get.Noticed is hij het gezicht van deze organisatie. Arjan schrijft prikkelende artikelen over online recruitment en weet waarmee de gemiddelde recruiter geholpen is (Arjan zou zeggen: "meer kandidaten"). In deze Masterclass legt hij uit waarom en hoe hypertargetting, Progressive Web Apps en Google For jobs ons werk als recruiter gaan veranderen.

inschrijven

Inschrijven voor een workshop of masterclass kan door Joy een mail of whatsapp te sturen (06 5373 0074). Als je geïnteresseerd bent in meerdere masterclasses, geef dan je voorkeur aan. Omdat we een beperkt aantal plaatsen hebben, is het mogelijk dat we inschrijvingen voor meerdere masterclasses niet kunnen honoreren.

eerdere masterclasses


Geert-Jan Waasdorpde arbeidsmarkt begrijpen

masterclass door Geert-Jan Waasdorp

11 Februari 2020 van 19.00 tot 21.00 uur

als je iets bijzonders wil doen in recruitment moet je beginnen met data

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Als (aankomend) recruitmentprofessional ben jij de expert die de organisatie en vacaturehouder adviseert over de (on)mogelijkheden. Tijdens deze masterclass deelt expert Geert-Jan Waasdorp zijn visie op de arbeidsmarkt. Zijn masterclass geeft nieuwe inzichten op het gebied van candidate experience en werknemers- en mediatrends. Deze inzichten stellen jou in staat om jouw strategie stevig te onderbouwen met feiten.