Wie wij zijn

HetRecruitingKantoor is een open organisatie met een ambitieus recruitment team dat beschikt over ruime ervaring in corporate- en bureaurecruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Met onze veelzijdigheid kijken we breed naar een recruitmentvraag en bieden expertise over het hele functiedomein van sourcing tot arbeidsmarktcommunicatie. Ons team beschikt over een uitgebreid partner- en klantennetwerk met topspelers in techniek, IT, (financiële) dienstverlening en farmacie. Ons landelijk werkende team telt ongeveer tien collega’s.

De juiste mensen op de juiste plek krijgen, vraagt niet alleen om improvisatietalent, maar vooral ook om kennis en vooruitzien. Wij werken daarom graag samen met kandidaten, zelfstandige professionals en opdrachtgevers die denken als ondernemers, passie voor het vak hebben en handelen vanuit partnerschap. Vanuit onze brede expertise en uitgebreide ervaring durven wij een helder standpunt in te nemen om de beste match tot stand te brengen. Wil je meer over ons weten, kijk dan op www.hetrecruitingkantoor.nl

Werken bij HetRecruitingKantoor

Werken bij HetRecruitingKantoor "De recruitment partner"

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Routz RPO Nick van Vuuren

Nick van Vuuren, recruiter bij Routz sinds juni 2016. Koen Roozen van HetRecruitingKantoor benaderde mij rond maart van dit jaar. “Ik heb iets leuks voor je”, zei hij. “Dat klopte. Ik werk nu met heel veel plezier bij Routz. In korte periode heb ik zeker het gevoel dat ik hier al het een en ander heb kunnen neerzetten. Zo heb ik inmiddels meer dan 15 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. En heb ik tientallen nieuwe collega’s leren kennen.”

Ordina Maarten Bakker

Maarten is een collega die tijdelijk bij Ordina werkt als Sourcer. Door onze lange relatie met Ordina was een kennismaking zo geregeld en kon Maarten bijna direct starten. Maarten houdt zich bij Ordina bezig met het opzetten van een Sourcingaanpak en zowel de Recruitment Manager als Maarten zijn erg tevreden met de samenwerking. Met zijn expertise is Maarten in staat om snel schaarse kandidaten te spotten. Hij ontvangt dan ook regelmatig complimenten van zijn lijnmanagers.