wie wij zijn

HetRecruitingKantoor (HRK) is in 2014 opgericht door twee vakidioten die zichzelf na twintig jaar recruitmentervaring durven te relativeren. We geloven in win-winsituaties, in kennisdeling en inspirerende samenwerkingsvormen.

Het HRK team werkt landelijk en bestaat uit ongeveer 10 collega’s met ruime ervaring in recruitment, resourcemanagement en arbeidsmarktcommunicatie. Duurzame en structurele ontwikkeling is voor ons belangrijker dan hip en trendy zijn.

Met onze veelzijdigheid kijken we breed naar iedere recruitmentvraag. Onze werkwijze komt samen in drie kernwoorden: realistisch, praktisch en doortastend. We staan voor transparante communicatie en maken heldere keuzes die we gedisciplineerd uitvoeren. We werken met en voor een uitgebreid netwerk van partners en klanten met wie graag kennis delen.

Meer weten over ons of onze dienstverlening, kijk dan op www.hetrecruitingkantoor.nl.

KOEN ROOZEN – PARTNER HRK

Samen met Philip begon ik in 2014 HetRecruitingKantoor, omdat ik recruitment het allerleukst vind. En als je dat doet waar je passie ligt, hoef je nooit te werken.

Binnen HRK ben ik het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en verbind ik dagelijks strategie aan operatie. Mijn aanpak is nuchter en gedreven. Mijn ideaal is iedere dag plezierig uitgedaagd worden én het vak verder op de kaart zetten! En dat samen met collega’s die net zo gek zijn op recruitment. Ik heb een droombaan!

Nieuwsgierig? Stuur me een mail of WhatsApp.

PHILIP VAN GRIEKEN – PARTNER HRK

Vanuit mijn natuurlijke interesse in HRM en strategische personeelsbemiddeling in het bijzonder, ging ik in 2014 samen-werken met Koen.

Binnen HRK richt ik me op het aansturen van RPO’s en de organisatie. Een van mijn sterke punten is het motiveren van mensen. Als goede luisteraar met door-zettingsvermogen kom ik het best tot mijn recht in teams. Met mijn ervaring in het opzetten en verbeteren van recruitment schat ik als projectmanager snel in waar onze toegevoegde waarde ligt bij opdrachtgevers.

Meer weten? Stuur me een mail of WhatsApp.