Wie wij zijn

HetRecruitingKantoor (HRK) is in 2011 opgericht door twee vakidioten die zichzelf na twintig jaar recruitmentervaring durven te relativeren. We geloven in win-winsituaties, in kennisdeling en inspirerende samenwerkingsvormen.

Het HRK team werkt landelijk en bestaat uit ongeveer 10 collega’s met ruime ervaring in recruitment, resourcemanagement en arbeidsmarktcommunicatie. Duurzame en structurele ontwikkeling is voor ons belangrijker dan hip en trendy.

Met onze veelzijdigheid kijken we breed naar iedere recruitmentvraag. Onze werkwijze komt samen in drie kernwoorden: realistisch, praktisch en doortastend. We zijn transparant, betrouwbaar en attent in onze communicatie, maken heldere keuzes en voeren deze gedisciplineerd uit. We werken met en voor een uitgebreid netwerk van partners en klanten met wie graag kennis delen.

Meer weten over ons of onze dienstverlening, kijk dan op www.hetrecruitingkantoor.nl of bel Koen Roozen (06 2111 2751).

Werken bij HetRecruitingKantoor

Werken bij HetRecruitingKantoor "De recruitment partner"

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Routz RPO Nick van Vuuren

Nick van Vuuren, recruiter bij Routz sinds juni 2016. Koen Roozen van HetRecruitingKantoor benaderde mij rond maart van dit jaar. “Ik heb iets leuks voor je”, zei hij. “Dat klopte. Ik werk nu met heel veel plezier bij Routz. In korte periode heb ik zeker het gevoel dat ik hier al het een en ander heb kunnen neerzetten. Zo heb ik inmiddels meer dan 15 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. En heb ik tientallen nieuwe collega’s leren kennen.”

Ordina Maarten Bakker

Maarten is een collega die tijdelijk bij Ordina werkt als Sourcer. Door onze lange relatie met Ordina was een kennismaking zo geregeld en kon Maarten bijna direct starten. Maarten houdt zich bij Ordina bezig met het opzetten van een Sourcingaanpak en zowel de Recruitment Manager als Maarten zijn erg tevreden met de samenwerking. Met zijn expertise is Maarten in staat om snel schaarse kandidaten te spotten. Hij ontvangt dan ook regelmatig complimenten van zijn lijnmanagers.