Recruitment Traineeship

Welkom op onze site; leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons recruitment traineeship. Als het goed is, ben je afgestudeerd en heb je al enige werkervaring opgedaan. Wil je het recruiten echter goed in de vingers krijgen, dan is het belangrijk om hier veel dieper in te duiken. De juiste mensen op de juiste plek krijgen, vraagt namelijk zoveel meer dan alleen recruitmentvaardigheden. Wat dacht je van inzicht in mensen, interviewvaardigheden, matchen en kennis van de arbeidsmarkt … om er maar een paar te noemen. Echt, recruitment is enorm veelzijdig. Wil jij hier meer over leren?

HetRecruitingKantoor (HRK) biedt starters en beginnende recruiters daarom het HRK recruitment traineeship. Een uitgelezen kans! Je gaat als junior recruiter/ sourcer aan de slag bij een topwerkgever en je krijgt een gedegen vervolgopleiding. Bovendien treed je na afloop van het traineeship in dienst bij de opdrachtgever.

Ben jij net zo recruitment minded als wij? Laten we er dan samen voor gaan en zorgen dat jij de beste recruiter wordt!

WAT GA JE LEREN

Als recruitment trainee heb je al de nodige kennis in huis, maar er zijn nog altijd genoeg ontwikkelpunten. Wij gaan je daarmee helpen. Tijdens het traineeship leren we je verder onder andere talentpools te bouwen en een recruitment-funnel te vullen. We leren je leads te genereren en hoe je toptalent kunt verleiden voor jouw vacatures. Jouw gedrevenheid werkt aanstekelijk, daarmee inspireer je ander toptalent.

Je weet natuurlijk allang hoe je social media moet gebruiken. Bij ons ontdek je hoe je op een efficiënte manier social media kanalen kunt inzetten om professioneel te netwerken en met potentiële kandidaten in contact kunt komen.

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat alles aan de orde komt dat je nodig hebt om een succesvolle recruiter te worden. Wij bieden je de instrumenten voor een vliegende start als recruiter. We hebben het dan niet alleen over het gehele recruitmentproces en wat daar allemaal bij komt kijken … In 22 workshops behandelen we alles; van passive sourcing (adverteren), active sourcing (source & engage) en cv-screening tot selectie van kandidaten en interviewtechnieken. We hebben het ook over klantbediening en de candidate experience.

Met andere woorden, jij bent straks dé go-to recruiter voor collega’s als ze informatie nodig hebben over de markt en kandidaten.

JE OPDRACHT

HRK heeft nauwe contacten met topwerkgevers in heel Nederland. Samen met jou gaan we kijken welke uitdagingen er liggen, welke opdracht jou het beste past en met welke werkgever je de beste match hebt. Gezamenlijk bereiden we je voor op een goede start van de opdracht en gedurende de opdracht ondersteunen we je, daar waar nodig.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Voorop staat dat wij er, samen met jou, voor zorgen dat jij de beste wordt in je vak.

Uiteraard bieden wij je een prima salaris. Daarnaast krijg je intensieve coaching door experts van onder andere de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Aangezien je nooit uitgeleerd bent, krijg je toegang tot het online learning programma van Social Talent. Bovendien bieden we je volop mogelijkheden om best practices te delen met collega trainees. Na je traineeship, dat negen maanden tot een jaar duurt, treed je in dienst bij de werkgever die jouw learning on the job heeft gefaciliteerd. Dus, wil jij je het recruitment vak eigen maken en hier je eigen stempel op drukken met uitzicht op een vast dienstverband? Dan leren wij je graag kennen!

WAT JIJ MEEBRENGT

Van jou verwachten we een recent afgeronde hbo- of wo- opleiding en relevante werk- of stage- ervaring, bij voorkeur opgedaan in executive search, recruitment of sourcing. Minstens zo belangrijk vinden we je nieuwsgierigheid en leergierigheid, je gevoel voor humor en dat tikje eigenzinnigheid. Als je dan ook nog bereid bent om te reizen en netwerken jouw tweede natuur is, dan wordt het tijd dat we kennis maken!

WIE WIJ ZIJN

Het HRK team heeft ruime ervaring in corporate recruitment, bureau recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Koen, partner en oprichter van HRK, heeft de verantwoording voor de dagelijkse aansturing. Uiteraard werk je ook nauw samen met de andere collega's en trainees.

Klinkt het HRK recruitment traineeship je als muziek in de oren en ga je graag als recruitment trainee aan de slag? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met Koen Roozen: 06 2111 2751/ koen.roozen@hetrecruitingkantoor.nl

PROCEDURE

Heb je in je enthousiasme je CV en motivatie inmiddels naar ons verzonden? Leuk!  Denken wij ook dat recruitment voor jou een goede stap is, dan nemen we binnen enkele dagen contact met je op om je uit te nodigen voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Als we na het tweede gesprek met elkaar in zee willen, volgt een intake bij de klant. Na gemiddeld twee à drie intakes start je bij je opdrachtgever en gaan wij samen het vak van recruitment ontdekken.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert

Maak een Jobalert