recruitment traineeship

Jouw recruitmentcarrière een kickstart geven en gewoon goed verdienen? Samen zorgen we er voor dat jij de beste recruiter van Nederland wordt!

HetRecruitingKantoor (HRK) biedt starters en beginnende recruiters het HRK recruitment traineeship. Een uitgelezen kans! Je gaat meteen als recruiter/sourcer aan de slag bij een topwerkgever en wordt een jaar lang gedegen opgeleid. Wij begeleiden jou een jaar lang zodat jij de ultieme beloning kunt grijpen: die toffe recruitmentbaan in dienst bij het bedrijf van jouw keuze.

Hoe werkt het HRK recruitment traineeship?

Naast je fulltime job (36 uur) als recruiter, krijg je iedere veertien dagen intensieve training en coaching, verzorgd door de beste recruitmentexperts. Jij wordt een top notch recruitment specialist. In 25 workshops behandelen onze experts alles op het gebied van recruitment: van schrijven van vacatures en adverteren, kandidaten zoeken/benaderen en cv-screening tot selectie van kandidaten en interviewtechnieken. Natuurlijk komen ook recruitmentmarketing, klantbediening en kandidaat ervaring aan bod.

En alsof dat nog niet genoeg is,je kan altijd verder leren in onze fantastische online leeromgeving met uren aan relevant videomateriaal. Nieuwsgierig? Bekijk hier de bouwstenen van ons programma.

NaamZo werkt het TS van HRK

We hebben ruimte voor twee klassen per jaar, met maximaal acht trainees per klas. Allemaal talenten zoals jij, die stuk voor stuk alles over recruitment willen leren!

Jouw opdracht

HRK heeft nauwe contacten met topwerkgevers in heel Nederland. Samen met jou kijken we waar de uitdagingen liggen, welke opdracht jou het beste past en met welke werkgever jij een match hebt. We bereiden je voor op een goede start van de opdracht en gedurende de opdracht ondersteunen we je daar waar nodig. 
Een greep uit onze opdrachtgevers: Rabobank, Ctac, Routz, Broekman Logistics, Boskalis en Renewi. Dat wij inderdaad een mooie springplank zijn voor talent blijkt wel uit het feit dat onze alumni onder meer werken bij Accenture en Coolblue.

Waarom voor ons kiezen?

Het HRK team heeft ruime ervaring in corporate recruitment, bureaurecruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Koen en Philip, de oprichters van HRK, zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding. Uiteraard werk je op de dagen intensief samen met de andere collega's en trainees.Naam

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Klinkt het HRK recruitment traineeship je als muziek in de oren en wil je graag als recruitment trainee aan de slag? Wacht dan niet langer en neem contact op met Philip van Grieken via mail of WhatsApp.

Blijf op de hoogte.

We hebben een LinkedIn pagina waarop we regelmatig iets posten over het traineeship of onze trainees. Volg dus onze LinkedIn pagina en blijf op de hoogte.