Recruitment Process Outsourcing

Soms zoek je een totaaloplossing voor versterking van je werkgeversmerk, structurele verbetering van de kandidateninstroom en een uitstekende kandidaatervaring.

Onze recruitment process outsourcing (RPO) dienstverlening biedt opdrachtgevers een koersvaste recruitmentaanpak die resulteert in een betere wervingspositie.

Recruitment is dynamisch en ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat vraagt om een solide partner. Om mee te kunnen spelen in de top, staat HRK al sinds 2011 voor hoge kwaliteit, transparantie en integriteit. We investeren in duurzame relaties met opdrachtgevers, partners, collega's en de recruitmentmarkt.

Sinds ons ontstaan bieden wij outsouced recruitmentoplossingen aan in de vorm van recruitment process outsouring (RPO). Wij nemen opdrachtgevers - tijdelijk of structureel - de zorg voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment uit handen.

een recruiter op locatie

In plaats van outsourcing praten we liever over insourcing. Om ons echt in het bedrijf te verplaatsen werken onze projectrecruiters op locatie. Hierbij kunnen ze 24/7 rekenen op het HRK-team. Op deze manier is er een vast aanspreekpunt en beschikt de opdrachtgever toch over een volledig multidisciplinair team.

Het resultaat? Een schaalbaar recruitmentapparaat dat meebeweegt met de recruitment-behoefte en beschikt over ervaren specialisten op het gebied van recruitment, arbeids-marktcommunicatie, online marketing en technologie. Deze samenwerking maakt recruitment flexibel en veerkrachtig.

recruitment support+

Onder de noemer recruitment support+ ondersteunen we opdrachtgevers die al een eigen recruiter of recruitmentafdeling hebben. Als ervaren recruitmentpartner ondersteunen wij met kennis en tools, innovatie, back-up en eventueel operationele support. Op deze manier creëren wij samen met opdrachtgevers een krachtige recruitmentaanpak van hoge kwaliteit.

meer weten?

Wil je meer weten over onze RPO-dienstverlening of onze jouw mogelijkheden om bij HRK te werken als projectrecruiter? Stuur dan een mail of WhatsApp naar Koen Roozen, partner bij HetRecruitingKantoor.