Onze dienstverlening

Wij bieden de best passende recruitmentoplossing. De vraag van de opdrachtgever staat hierin centraal. Dit principe passen wij ook toe in ons bemiddelingsproces. Niet de beschikbare kandidaat of interimmer, maar de match staat centraal. Pas als we jou kennen en de match hebben gemaakt, introduceren we je bij een opdrachtgever. Dankzij onze werkwijze en een uitgebreid netwerk van professionals brengen wij de juiste partijen bij elkaar.

HetRecruitingKantoor is een brede recruitment dienstverlener in:

recruitment process outsourcing

Wij ondersteunen opdrachtgevers met langdurige recruitmentoplossingen (outsourcing). HRK biedt werkgevers, met een recruiter onsite, een inhouse totaaloplossing voor verbetering van het werkgeversmerk, de kandidateninstroom en de perfecte kandidaatervaring. 

bemiddeling van interim arbeidsmarktprofessionals

Met onze bemiddeling haal je snel tijdelijke kwaliteit in huis. Werkgevers die op zoek zijn naar een tijdelijke sourcer, mobiliteitsadviseur, resourcemanager of recruiter presenteren wij binnen 72 uur minimaal twee gescreende kandidaten die geschikt zijn voor de klus. 

recruitment traineeship

Talentvolle starters ontplooien zich in dit unieke traject van een jaar tot allround recruiter. Ervaren professionals begeleiden en coachen de professional in spe. Verder bestaat de opleiding uit tweewekelijkse training door ervaren recruitment trainers met interactieve workshops, opdrachten en uitgebreide e-learning faciliteiten.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert

Maak een Jobalert