Onze dienstverlening

Wij gaan voor de beste recruitmentoplossing. De vraag van de opdrachtgever staat hierin centraal. Dit principe passen wij ook toe in ons matchingsproces. Niet de beschikbare kandidaat of interimmer, maar de match staat centraal. Pas als we jou kennen en de match hebben gemaakt, introduceren we je bij een opdrachtgever. Dankzij onze werkwijze en een uitgebreid netwerk van professionals brengen wij de juiste partijen bij elkaar.

HetRecruitingKantoor is een brede recruitment dienstverlener in:

recruitment process outsourcing

Een duurzame recruitmentoplossing (outsourcing) met een recruiter onsite. De inhouse totaaloplossing voor verbetering van het werkgeversmerk, de kandidateninstroom en de perfecte kandidaatervaring. 

bemiddeling van interim arbeidsmarktprofessionals

Met onze bemiddeling haal je snel tijdelijke kwaliteit in huis. Binnen 72 uur presenteren wij meerdere gescreende interim sourcers, mobiliteitsadviseurs, resourcemanagers of recruiters die de klus kunnen klaren.

recruitment traineeship

Talentvolle starters ontplooien zich in dit unieke traject tot allround recruiter. Ervaren professionals begeleiden en coachen de professional in spel en tweewekelijks is er training door ervaren recruitment trainers met interactieve workshops, opdrachten en uitgebreide e-learning faciliteiten.