interim

Wij bemiddelen interim professionals met passie voor de arbeidsmarkt. Onze klussen zijn uitdagend en jezelf als freelancer aan opdrachtgevers bewijzen, is topsport. Daarom kan je tijdens je opdracht altijd terugvallen op onze expertise en die van ons netwerk.

Naam

Je past bij onze opdrachtgevers als je:

  • aantoonbare ervaring hebt in mobiliteit, inhuur, recruitment of amc;
  • tevreden klanten hebt die wij kunnen bellen voor een referentie;
  • prestaties levert en opdrachtdoelstellingen behaalt;
  • tarief in overeenstemming is met je niveau.

Uit ons brede netwerk krijgen wij frequent aanvragen voor diverse vormen van tijdelijke ondersteuning op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, mobiliteit, recruitment en resourcemanagement.

Onze werkwijze

Je kan je zelf eenvoudig inschrijven via ons portaal (de blauwe knop rechtsboven). In het portaal kan je je cv uploaden, beschikbaarheid aanpassen en een alert aanmaken voor nieuwe opdrachten. Meestal begint onze samenwerking met een telefonische kennismaking of een gesprek bij ons op kantoor. Wij introduceren je in ons HRK-netwerk, matchen je op opdrachten en bieden je gratis toegang tot onze workshops en intervisiebijeenkomsten met vakgenoten.

Tijdens de uitvoering van je klus kan je sparren met onze partners die hun sporen als interimmer ruimschoots verdiend hebben. Onze aanpak is altijd persoonlijk en professioneel. De kwaliteit ligt hoog; wij kennen de interim professionals en opdrachtgevers waarmee we werken.

Contact

Herken jij je in dit profiel? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Maartje de Jonge via mail of WhatsApp.