Interim

Wij bemiddelen tijdelijke professionals met passie voor het vak van (interim) sourcer, (interim) recruiter of arbeidsmarktcommunicatiespecialist. Onze klussen zijn uitdagend en jezelf als freelancer aan opdrachtgevers bewijzen, is topsport. Daarom kan je tijdens je opdracht altijd terugvallen op onze expertise en die van ons netwerk.

Je past bij onze opdrachgevers als je:

  • aantoonbare ervaring hebt in mobiliteit, resourcemanagement, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie;
  • tevreden klanten hebt die wij kunnen bellen voor een referentie;
  • prestaties levert en opdrachtdoelstellingen behaalt;
  • tarief in overeenstemming is met je niveau.

Uit ons brede netwerk krijgen wij frequent aanvragen voor diverse vormen van tijdelijke ondersteuning op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, mobiliteit, recruitment en resourcemanagement.

Meestal begint onze samenwerking met een telefonische kennismaking of een gesprek bij ons op kantoor. Wij introduceren je in ons HRK-netwerk, matchen je op opdrachten en bieden je gratis toegang tot onze workshops en intervisiebijeenkomsten met vakgenoten. Tijdens de uitvoering van je klus kan je sparren met onze partners die hun sporen als interim recruitmentmanager bij topbedrijven ruimschoots verdiend hebben. Onze aanpak is altijd persoonlijk en professioneel. De kwaliteit ligt hoog; wij kennen de interim professionals en opdrachtgevers waarmee we werken.

Met HRK haalt een opdrachtgever snel tijdelijke capaciteit van hoge kwaliteit in huis.
Herken jij je in ons profiel? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Maartje de Jonge via maartje.de.jonge@hetrecruitingkantoor.nl of 06-30541895.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert

Maak een Jobalert