Interim

Wij bemiddelen tijdelijke professionals met passie voor het vak van (interim) sourcer, (interim) recruiter of arbeidsmarktcommunicatiespecialist. Onze klussen zijn uitdagend en jezelf aan onze opdrachtgevers bewijzen, is topsport. Daarom kan je tijdens je opdracht altijd terugvallen op onze expertise en die van ons netwerk. Je past bij onze opdrachten als je:

  • aantoonbare ervaring in sourcing, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie hebt;
  • tevreden klanten hebt die wij kunnen bellen;
  • prestaties levert en opdrachtdoelstellingen behaalt;
  • tarief in overeenstemming is met je niveau.

Wij bemiddelen jou als interim professional naar een opdracht, maar ondersteunen je ook bij het uitvoeren van die opdracht. Voor onze bemiddeling en ondersteuning hanteren wij een heldere tariefstructuur met een vaste reële marge. Wij introduceren je in ons HRK-netwerk en bieden je gratis toegang tot onze workshops en intervisiebijeenkomsten met vakgenoten. Uiteraard kan je altijd overleggen met een partner van HRK die over uitgebreide interim-ervaring beschikt.

Of het nu gaat om een interim opdracht of vaste baan. Onze aanpak is altijd persoonlijk en kwalitatief. Wij kennen de opdrachtgevers waarvoor we werken en hanteren voor iedere opdracht of vacature een gedegen intake- en selectieproces.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert

Maak een Jobalert